Wat vind ik hier?

Als freelancer publiceer ik mijn werk in veel verschillende media. U komt me tegen in Trouw, bij de NOS, in TPO Magazine en op nog zo wat meer plaatsen. Steeds in een andere context.

Dit is de plaats waar dat allemaal samenkomt en waar u – voor zover juridische bepalingen dat toelaten – mijn werk direct bij de auteur kunt vinden. Verhalen krijgen hier de lengte die ik nodig vind, ze zijn minder aan een nieuwsaanleiding gebonden, wat persoonlijker. Noem het mijn micro-uitgeverij.

Het meeste van het werk hier is gratis in te zien. Voor een deel vraag ik een vergoeding. Afrekenen gebeurt via blendle, een project dat het mogelijk maakt om journalistieke producties per stuk te kopen, ongeacht waar ze zijn verschenen. U kunt een account hier aanmaken.

Mijn micro-uitgeverij is ook ondergebracht als ‘kanaal’ in TPO Magazine, waar u een abonnement kunt nemen en het werk van mij en nog zo’n tachtig andere kanalen een jaar lang kunt lezen. Door uw abonnement vervolgens te koppelen aan uw blendle-account kunt u ook op jveg.org vrij alles lezen.

Blijf op de hoogte van mijn werk via twitter @jvegorg, via mijn facebookpagina jvegorg, of schijf u hieronder in voor de nieuwsbrief per email.

%d bloggers like this: